fredag 21 november 2008

Sjöjungfrun

..när mörkret och kylan hägrar utanför fönstret den här årstiden så finns det knappt något bättre än att krypa ihop under en filt i soffan med en stor mugg te och läsa en bra bok.

Har börjat läsa igen efter ett väldigt långt uppehåll , har inte haft någon ro i kroppen till det dom senaste åren. Men har upptäckt att det är väldigt avkopplande att försvinna in i böckernas värld en stund.

Håller på att införskaffa mig ett litet eget bibliotek, det senaste köpet är Camilla Läckbergs "Sjöjungfrun".

Den kan jag verkligen rekommendera, har iofs inte läst ut den ännu men det jag läst hittills är enormt spännande och det är svårt att lägga ifrån sig boken.

Ett litet boktips så här framåt jul.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en spännande resa framför dig - det finns många fler bra böcker av Läckberg.

Madeleine Berglund sa...

Från en snutälskare till en annan. Det är Wallander på söndag, men det kanske du redan uppmärksammat? Hihi.. Sjöjungfrun är verkligen bra. Jag vill bara ha fortsättningen eftersom den slutar så hemskt. Den boken var den enda av Läckbergs böcker som jag inte lyckats lista ut vem mördaren var. Hihi. Trevlig helg! Kram Madeleine

Bella sa...

Tack för besöket på min blogg...jag var egentligen inte alls intresserad av trädgård när jag 24 år gammal köpte hus...då var jag nog mest inne på grön asfalt...men något år senare var jag hjälplöst förlorad...trädgården är ju sommarens bästa rum!
Önskar dig en trevlig helg!
//Bella

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Böcker är ju aldrig fel! Själv älskar jag Mari Jungstedts deckare:)=

Kram Annica

Gårdsromantik sa...

Just nu är det hörböcker som gäller hos mig!

Läckberg har jag inte läst än.

Kram Maud