torsdag 30 oktober 2008

..inte ens hunden

..Alldeles, alldeles själv hemma. Hoho vad tomt det blir! Inte ens den fyrfotade var ju hemma hos sin matte igår. Ingen svart lurvig sak som brer ut sig i soffan och snarkar så taket lyfter och ingen som kommer och tittar en i ögonen och vill gå ut på en kvälls promenad.Tv:n på högsta volym för att kväva tystnaden.
Min bästa vän,bland det finaste jag har..
Vad ska man göra då, helt ensam hemma uppbokad med tvättstuga? Hm blev sittande med bloggen. Blev lite krångel med gårdagens inlägg så jag skriver om det idag.

Ibland kan man längta till att få vara själv hemma men när man väl är det så blir man nästan knäpp av tystnaden och lugnet. Hm vad skulle man hitta på? Läsa lite i nya boken (Åke Edwardsson "Nästan död man"), måla naglarna, pilla ludd i naveln. Men hallå vad tråkigt det är att vara ensam hemma!

Snö, snö snö så långt ögat når. Någon mer som inte har vinterdäck på ännu :)

Känner för lite shopping i helgen, kanske tar en sväng upp på stan till den mysiga affären CE och köper dessa Lexington kuddfodral som jag har trånat efter ett tag.


Måste ju visa min nya lampa som jag införskaffat till vårat kommande kontor. Så fräsch! Kommer bilder senare i kväll på lite smått och gott..

Mysiga snö-kramar från mig

5 kommentarer:

Annika sa...

hihi rejäla pussar brukar min hbund också kunna ge. Tråkigt det där med jobbat. Men det finns folk till allt tydligen. Fina kuddfodral. Jag har precis varit och shoppat i favvoaffären. Dem hade 20% på allt ikväll :)
Ha det bra och ha en trevlig dag imorgon.
Kram kram

Vit Spets sa...

Visst är det tråkigt när det blir för länge (mer än 2 tim) att vara själv...
Lexington har hääääärligt bäddlinne :) sover så sött så!!!

Ha det bra
//Siv

Mitt Egnahem sa...

Kul att du hittat till mig!
E-N-S-A-M låter som ljuv musik i mina öron... Vänta tills du har ditt hus fullt av ungar och kanske fler djur... Ha det gott! Från Värmländska Mitt Egnahem
Ps. Vilket roligt projekt ni har framför Er

En Jämtlännings Bekännelser sa...

NÄMEN TJENA!
min dator håller på att sakta ta liiiivet av sig så därför är jag lite off right now...kommer snart igen...puss på mun!moa

En Jämtlännings Bekännelser sa...

NÄMEN TJENA!
min dator håller på att sakta ta liiiivet av sig så därför är jag lite off right now...kommer snart igen...puss på mun!moa