tisdag 21 oktober 2008

Allt det mörka blev helt plötsligt ljust


Inget Grebbestads besök utan att stanna på Hedemyrs. Blev 2 st ljus med oss hem och en visp då våran gamla helt plötsligt börjat rosta (skumt). Hem och elda..(och vispa)

Har kommit på mig själv med att jag tycker hösten är riktigt mysig faktiskt, har alltid grymtat och tyckt att allt har varit grått och trist. I år så ser jag på det med helt andra ögon. Ser alla färger och mysheten i det mörka.

Jag som älskar allt som har med lyktor, kandelabrar och ljus att göra så borde jag ha tyckt om hösten jämnt. Kanske ser jag på det annorlunda för att jag har en varm famn att va i denna höst. Min älskade sambo, vad skulle jag göra utan dig? Nu blev jag visst lite "sentimental" :)Var en sväng på stan idag. Gick in i en affär som heter CE. Jisses vad mycket fint. Ska beställa en torkvinda där lite längre fram mot inflyttningen. Hitta lite annat också men kände ingen brådska att handla så det får bli längre fram. Jätte fina Lexington kuddfodral och en stege att ha mot en vägg till exempel. Lite rolig detalj. Hitta även hissgardiner på Åhléns. Ska iväg någon dag denna vecka och hämta en medecinlåda från Bruka som jag beställt. Gillar Bruka :)
Hade träff med miljökontoret imorse på tomten om infiltrationen/avloppet. Det gick jätte bra, var inga konstigheter. Det roliga var att hon också byggde det hus som vi ska ha i Stortorp utanför Örebro.
Ska man kanske göra sig lite kvällsmat?!Så det står klart på bordet när mannen kommer hem, antar att han nog är lite hungrig.Många höst-kramar /Maria


P.s. Fram med raggsockorna och mys ;)

8 kommentarer:

Vit Spets sa...

Ååå jag har oxå varit på Åhlens å kikat på denna stege...
Vi får väl se vart denna skall få plats, har två alternativ.


På återseende
//Siv

Vit Spets sa...

Länka på Du - blir bara glad... skall uppdatera min oxå
//siv

Millas hem sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig!
Länka du bara...blir bara glad!
Jag sätter dig i min lista också!
Kram Camilla

Vit Spets sa...

Hej igen!
My Home har dessa tvättmedelsburkar med en skopa, under kategorin nyheter

Skulle själv vilja ha dessa vi får väl se när det blir... först skall badrummet rustas upp för en billig penning :)

//Siv

Vita hjärtan sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har startat. Ska bli jätteroligt att följa er väg mot huset med stort H. Roligt att du lämnade ett spår hos mig. Är du med i inredningsbloggar.blogspot.com? Det är jättebra!

Kram Annemari

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, det är verkligen så. Jättemsyigt med ljus och speciellt denna årstiden:)
Ha en fin kväll.
/Lallis

Vita hjärtan sa...

Hej igen!

Gå bara in på den sidan och läs under: Så här gör du! Det står i högerlisten. Har dom andra bloggarna bara inredningsbloggar.blogspot.com på sin bloggkoll får dom alla upp dina inlägg. Lycka till!

Kram Annemari

Vita hjärtan sa...

Hej igen!

Jo, du ska pinga varje inlägg du gör. Så först gör du ett inlägg i din blogg som vanligt. Går sedan in på inredningsbloggar, logga ut och logga in med deras inloggning, gör ett kort inlägg och länka till din sida. Logga sedan ut igen och logga in med ditt bloggnamn (annars ligger inredningsbloggar kvar när du kommenterar) och gå in på nyligen.se och pinga din blogg. Klart!

Självklart får du länka till mig! Jättekul!

Kram Annemari