söndag 2 november 2008

Höst sysslor!

.. Dagens projekt bestod av dragkamp med vovven då hon alltid ska trillskas att hjälpa till med allting. Har ägnat mesta dels av dagen åt att släppa ris på tomten och förbereda för ännu en eldning. Man kan säga att allt har varit dubbelt så tungt pga. "Nenis" som drar åt ett håll och jag åt ett annat. Ibland vill man helst göra saker och ting själv men det tycks inte den lilla fyrfotade saken förstå..

Men vi lyckades tillslut få ihop en liten hög. Vi planerar en eldning 1:a advent med lite glögg. Låter jätte mysigt. Hoppas bara vädret tillåter.

Mer på dagens projekt var att sätta upp hus skyltar längs vägen. Så roligt, nu börjar allt närma sig ankomst av själva huset. 26 november 07:00 kommer det! Ett tag kvar iofs men det går fort nu för nu händer det nåt nästan varje vecka fram tills dess.Hann också med att njuta av Lantlivs julspecial nummer och ett nummer av Tove. Har tyvärr inte fått några julkänslor ännu. Lika bra det kanske då alla julsaker och dyl är längst in i nåt av förråden och eftersom vi knappt har någon plats här i lägenheten så har jag funderat och kommit fram till att jul pyssel och dyl får vara tills nästa år. Då har jag ett helt hus att jul pynta :)


Inga kommentarer: