torsdag 26 mars 2009

Vitt, vitt &

.....vita monogram
Monogram är en ny favorit hos mig. Vackert & gammeldags som ger en extra piff..
Därför blev jag ganska "förälskad" i denna gardin & stolsdynorna, ett klart "måste ha"-fall
Slet upp telefonen & ringde ivrigt till snickarn & fråga när de har tänkt att sätta fönster foder egentligen, jag har ju faktiskt gardin mått att ta! Skulle ni kunna skynda på är ni snälla? *Ler*
Ja, han förklarade snällt att det hängde på målaren & ruskade säkert på huvudet för tokan som han hade i andra sidan luren..
Förstår de inte hur viktigt det är med gardiner & dyl, LIVSVIKTIGT!!
Hallå, hallå stod jag & ropade på målaren som höll på igår eftermiddag på övervåningen, skulle du vara vänlig & ta gardinmåtten åt mig när du ändå är där uppe? HAHAHAHAAA!!
Han var inte så pigg på´t.. Hm? Konstigt :P
Nej då, så allvarlig var jag kanske inte, men jag fick mitt gardinmått på stora matrums fönstret iallafall så nu är allt beställt!
Vitt, rosetter, monogram & volang..Love it!

22 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Ååå vilka fina gradiner och stolsdynorna är jättefina :) Vad har du gjort med din rygg? Själv pysslar jag med påskpyssel :)

Belfiore sa...

Ser jättefint ut!

Monogram är härligt lyxigt på nått vis, tycker jag. Det är som manglade lakan och doften av ren tvätt ungefär...

Ert hem kommer bli så hemtrevligt och snyggt!

Nu måste jag till jobbet å slita lite...

Trevlig dag!

VILLA VRÅKEN sa...

ÅÅ så fint!! Vitt, vitt, vitt är för snyggt!!!

Ha en trevlig helg!

Kram

Vikeskärs hem och vardag sa...

Vart beställde du allt? Du det låter inte som någon kul grej. Hoppas inte det är diskbråck. *Håller tummarna* Vore ju typsikt i så fall :( Jag har gjort lite ägg, men limmet tog slut så får köpa nytt... Hm, kan säga att det dök upp en lägenhet som vi ska köpa om vi får för banken hehe. Vi ska till banken vid lunch och se vad dem säger :) Så jag hoppas nu att det går vägen.

vardagsvitt sa...

Så fina gardiner och stolsdynan kommer säkert passa jätte bra när ni får börja piffa och puffa.
När beräknas ni vara inflyttningsklara?
Kram Marith

Vikeskärs hem och vardag sa...

Då ska jag kika in där :) Hmf vi var på banken och vi har så att man kan gå dit och få besked utan att boka tid. Meeen den som satt där kunde inget om lån :( Hallåååå!!! Så Peter ska ringa en han brukar prata med där och hoppas vi får klartecken idag. Det är en 2:a, i ett jättefint område och den är renoverad utom hallen. Med lite pyssel så blir den kanon :) Den är större än vad den ser ut att vara. skickar länken http://www.blocket.se/vi/20694054.htm?ca=8_s

Vikeskärs hem och vardag sa...

Förresten lycka till hos doktorn, hoppas på det bästa.
Kram

Emilias sa...

Hej! Ja jag ar fortfarande pa island, kommer hem pa lordag :) har det jattebra!!! Pluggar mycket men har hunnit med lite annat ocksa, bland annat badat i varma kallor i bla lagunen.. saa haftligt! Har du varit pa island nagon gang? Ar allt bra med dig annars? Kramkram

Hanna sa...

Hallå där!
Du glömde berätta vart du hittat allt ;) Superfina grejer ju!!
Dagen på stan gick inte riktigt som jag tänkt mig... pojken hade ingen lust alls att gå på stan m mig :( Mc donalds... sen ville han hem!
Så nå shoppande blev det inte...hittade en del fina grejer, men hade inte ro o tänka ens...

Leilas tidning hade jag nog för stora förhoppningar om... va inte så bra som jag hoppades :S

Hörs imorrn!
Ha d gött!
Kraaaam

Anne sa...

Hi, hi - vadå? målaren får väl ställa upp lite :)

Kommer bli jättefint!

Vi använder oftast en vit som kallas "Stockholmsvit" det är en fin bruten vit som inte ser gul ut (som många brutna kan göra).

Kram Anne

Vikeskärs hem och vardag sa...

Fast det värsta jag vet är att flytta, packa och konka på saker. Men jag ska börja sälja lite saker och gör iordning förrådet så kan man packa lite smågrejer redan nu så är det bara att ta lådan och gå sen :) Har ni fått eran lägenhet såld? I helgen ska jag jobba. Vad ska ni hitta på? Hur gick det med ryggen?

Hanna sa...

Gomorron vännen!
Jasså, va det hos dom! håller ju till här i njurunda...jag har inte varit dit :( Hörde att dom skulle flytta till Hudik snart (kanske har gjort det redan).
Dom bloggar ju oxå..en av dom va o kika in på min blogg för ett tag sen :) ...när det va en notis om mig i lokalblaskan..
Nu pratar jag om fredrikmicael alltså :P

Jag såg ju en underbar STOR gammal tvättkorg på loppis igår... för en femtilapp. Tror ja måste skicka in Rob där idag o kolla om den e kvar.
I helgen har jag bestämt att vi ska ha grillpremiär! oavsett väder :D
...längtar så efter grillat kött, halloumi, paprika kanske...mmmm va gott. synd bara att grönsakslandet inte grönskar än, så jag kunde plocka min egen sallad till.
Tror inte jag haft en värre sommarlängtan än i år :D
Ja, får se vad det blir på tv'n ikväll... R vill se så ska det låta, och L vill se lets dance. :)
Jag brukar hamna framför datorn :S

Jag kanske va lite för taskig mot leilas tidning igår... bläddrade bara igenom för o knäppa kort på fina bilder t bloggen tänkte jag... men d va inte så mycket sånt. nu har jag suttit o läst texten lite.. d e mycket tips o så i den. Recept o annat.
Bläddra i den, innan du köper...får du kolla själv ;)

vet inte vad jag ska hitta på idag... om inte R vill gå o kolla efter korgen, så måste nog jag fara in på stan igen :P

Nu ska jag ta en till kopp kaffe :)
Eller glas heter det ju... dricker ur ett stort ikea-glas ;)
Har du somnat av mitt babbel nu!?
Kraaam

Hanna sa...

Ps... ryggrapport??
Kram

Vikeskärs hem och vardag sa...

Oj det var många :) Jag är orolig att ingen ska komma och kolla på min. Men vi har ju renoverat så jag tror att någon ung vill ha den. Får hoppas ryggen blir bra snabbt och hehe det är inge kul att stå så där som ett fån :) Vet hur det var när dem skulle kolla min knöl i bröstet, då var det en ung läkare som självklart skulle klämma och känna på båda haha. Vet inte hur många gånger och hur många doktorer som sett dem nu :)
Ni har fullt upp som vanligt, men ska det bli klart så ska det :) Jag slutar kl halv fyra så det är helt ok. Skönt att få komma iväg och göra nytta. Jodå vi är förlovade :) ni med? Nu ska jag sätta igång dagen med att börja baka.

Vikeskärs hem och vardag sa...

Nu har jag bakat bröd, och ska nog baka toca kaka senare men kom helt plöstsligt in på att rena i kökshyllorna. Har massor att slänga :) Så kakan får vänta lite hihi.
Jaa, då går tiden fort och bra är väl det :) Snart står ni där med huset :D
Vi ska flytta in 1 juni.... Den är på 42 kvm, men ganska stort kök så det ska nog gå bra.
Nää det var inget farligt men dem fick operera bort den så nu kan man vara lugn.
Hihi men jag tror att nu när ni får huset så kommer han säkert vilja förlova sig. Ett hus är ju lika stort som att förlova sig så tjata lite till ;)

Hanna sa...

Åh, vad gott med smörgåstårta!!
länge sen jag åt det...

Jag ringde o la undan tvättkorgen ;) R lovade åka dit :)

Ja, det känns ju lite konstigt när läkaren e i ens egen ålder, o av motsatta könet :S
Snygg oxå...ännu jobbigare :D
Kom han på vad det är för fel då?

Kram

Vikeskärs hem och vardag sa...

Ja men det tror jag att han gör :) Vi ska prova utan mäklare, kommer lägga den på blocket och en sida till. Gott med smörgåstårta :P Det gillar jag. Joo här snöar det för fullt :( Men det går nog bort ganska snabbt hoppas jag på. Har du några tips på en snygg lampa att ha i sovrummet i taket? Kollat lite på Ikea men hittar ingen direkt.

Vikeskärs hem och vardag sa...

Hm, jag funderade med på kristallkrona :) Eller som du säger lite industristil eftersom jag vill att det ska gå i lantlig stil. Vi ska ha lindenäs säng, hm tror den heter så, från Ikea. Så det måste ju passa.
Balkongen är mindre :( Det var det negativa, men ett rum slår en stor balkong. Så nya balkonglådor ska köpas :)
Ååå lavendel som är så fint och doftar gott. Det var snällt att du fick det :) Får du sätta fröna med omsorg hihi.
Ingen kaka än, men snart så.

Hanna sa...

Haha, samma svar som jag fick av läkaren om mitt låga blodtryck... träna!
Ja, satt precis o funderade över om man ska bjuda över folk på grillning ikväll... men då måste jag röja här :S Har fortfarande färgen, roller...skyltverkstad...allt framme...och mount everest a'la tvätt som ska plockas undan! Och här sitter jag o slappar framför datorn, haha!
Ska göra ett inlägg, så måste jag få i mig lite lunch...sen så, kan jag ta tag i annat :D
Kottarna e inte hemma idag.

Har ni planerat vad ni ska ha för grill? Vi har en liten klotgrill, som vi brukar ta fram när det inte e 'storgrillning' på gång...då kör vi den murade. Klotgrillen blire nu...typ en meter snö på grillplatsen fortfarande :(

Kramiz!

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jag har ju en kritallkrona som hänger i mitt gamla rum hos pappa.
Åå vad är det för valpar?
Då får du ha det så kul på Marieberg :)
Kramar

Hanna sa...

Vi hade ocxå snöstorm förut :(

Vad mysigt med valpar!! Vad är det för ras?

Hehe, du får lämna en shoppingrapport sen då :D

Trevlig helg till dig med!!
Kraaaaaaam

Madeleine Berglund sa...

Hej Maria! Maddy is back. Ååå, självklart ska du ha hissgardiner i det nya huset. De är så snygga. Du får flåsa målarna i nacken en aning. Som sagt, du har ju faktiskt gardinmått att ta, livsviktigt!!! Härligt med nya växter, bra val du gjorde i blomsteraffären också. Hur gick visningen? Imorgon är det trädgårdsmässan i Älvsjö, spännande. Jag håller dig uppdaterad. Jag ska snart kolla på Leila på landet eftersom jag missade det i veckan. Vet du? Jag har hennes nya tidning här brevid mig. Jippi.Jag hoppas du hitar Pers bok till ett överkomligt pris. Jag såg att Rusta fått in jättefina tyger, jag måste åka dit och kika. Kanske något till min strykbräda som jag ska klä om?!? Kram Madeleine