fredag 5 december 2008

Jul grisen på plats..

...här står han den lille söte grisen & sprider jul stämmning i vårt kök!
Har varit lite halv hängig i några dagar så det har blivit hemma i sängen för min del. Har inte ens varit in här på bloggen på några dagar men kom in idag & möttes av att fått en award av Madeleine med bloggen http://www.mitthemochjag.blogspot.com ...Jätte glad blev jag & vill givetvis ge tillbaka den till dig Madeleine & till alla andra som följer min blogg.

Stora kramar till er alla!!
Idag är det fredag, egentligen jul fest med jobbet men eftersom man inte ska känna sig kry så får man vara hemma.

Har spenderat mina dagar med film & läst bra böcker. Kommer några boktips framöver tänkte jag.

Snickarna har börjat med grunden. Sakta men säkert börjar det ske lite. Men just nu känns allt som har med inflytt & dyl VÄLDIGT långt bort...Bara en lång väntan. Hm..märks att man inte är riktigt i form, brukar se det ganska posistivt annars.

Aja, blir bättre & tiden kanske kommer gå fort.

Vill önska er alla en mysig helg!

Kramar Maria

4 kommentarer:

Madeleine sa...

Stackare som är sjuk. Men nu vänder det, du har fått en award som du verkligen förtjänar och bygget av huset har börjat. Så är det snart andra advent utöver det, ojoj, det finns så många anledningar till att äta något gott i helgen och vara så härligt glad. Jippi! Trevlig helg! Kram Madeleine

Annika sa...

Hihi vet du vad? Jag har köpt en likadan gris igår, den större och den minsta. Vilket sammanträffande. Men dem är ju så söta så jag kunde inte stå emot.
Men vad kul då har ni våren och sommaren framför er i huset. Vad mysigt. Jag ska jobba både lörd,söndag och imorgon kväll ska vi på julbord.
Hoppas du mår bättre nu.
Kramar

Huset på kullen sa...

Vad spännande med nytt hus. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Fast det brukar ju kännas så =)

Ha en fin helg! Kram Linda

Annika sa...

Jag köpte dem här i stan på Amaryllis dem hade massor av dem :) Jag kanske kan fixa en gris åt dig om du vill? Nu ska jag fixa mig inför kvällen och jag är superhunrig hihi.
Ha en bra lördag, kramar