tisdag 9 december 2008

Tomten jag vill ha.....


...en riktig jul!
flera meter med snö, klarblå himmel & frostiga träd
seg knäck som fastnar i tänderna, granbarr fulla strumporna & god rödkål på matbordet


Alla jular brukar vara så som jag önskar men det är det där med snön. Inte alltid som min önska om snö har slagit in, och detta är jag nog inte själv om kan jag tänka mig?!

Har tänkt ge mig ut och införskaffa mig en liten liten gran att sätta i en av mina zinkhinkar. Någonstans i den lilla lägenheten borde den få rum. Nästa jul får en sådan pryda våran entre, ser framför mig hur fint det kommer bli. Längtar så tills jag får mina efterlängtade pardörrar. Det är bland det finaste jag vet, det var ett givet krav från min sida den dagen vi bestämde oss för bygga hus. Dörrarna och köket var redan klart från min sida långt innan, inrednings galen som man är!

Gjorde en liten shoppingrunda med en vän igår efter jobbet och det blev lite saker handlade. Hitta inga kläder denna gång men ett nytt täcke och kudde till mig blev köpt, sambon har skapligt nytt täcke så han blidde utan denna gång.

Har länge tänkt att införskaffa detta men har inte känt så stor lust till det, men nu fick det vara nog då mina kuddar som jag har i dagsläget är plattare än en pannkaka. Nacken lider....

Blev en fin krans också och lite andra jul saker men dom visar jag en annan dag.

Kram Maria

5 kommentarer:

Hanna sa...

Hej Maria!

Ja, karlar.... man borde kunna skicka dom på 'mys-kurs' :P

Skönt o gå t frisören, o bli ompysslad :)
Tror d e fyra år sen för min del :S ...Klipper mig själv :P

Ha d gött!
Kram Hanna

Anonym sa...

Hej!

Jag tycker också att blogga är jätteroligt. Jag har gjort det ganska länge, dock inte med denna bloggen jag har nu. Jag har också en annan på blogg.se tillsammans med min syster. Men den ligger lite undangömd nu. =/ Tyvärr.
Den bloggen jag har nu har jag kanske bara haft 3 veckor drygt.

Kramar!

Vikeskärs hem och vardag sa...

Pardörrar måste man ha. Det vill jag ha i mitt framtida hus med. Snö till jul gärna massvis vore inte fel.
Kramar

Anonym sa...

Hej!

Nej, den bloggen som jag och syrran har är bara allmänt om oss och våra liv =) Ibland rätt jobbigt att skriva om vad man gör.. Speciellt när man är arbetslös och går hemma =) Inget intressant med det. Kramar!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åhhhh. vem sjutton vill inte ha snö! Jag längtar som bara den!

Kram på dig
Annica