onsdag 27 april 2011

Tillökning på Krutbruket!

(Bild lånad från internet)

Grattis till våra härliga grannar & vänner som fick en liten Ludwig i måndags natt.
 Lilla Stella har fått en lillebror. De små blir fler och fler på Krutbruket.

♥ 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt vilken härlig bild : ) kram Sofia

Längtans Hem sa...

Ååå, så mysigt, då blir det många små barn som får leka med varandra! Det är så mysigt med deras första bästisar!

Stooora kramen! Hoppas påsken var härlig!
Kul att du vill vara med och tävla :)

Villa Carl Larsson sa...

Ja det är inte lätt med mammakläderna för det finns ingen uppsjö direkt. Lite tråkigt, samtidigt som jag inte har tänkt köpa så mycket heller. När jag jobbade använde jag mjukisbyxor och sen hade jag arbetstunikor eftersom jag arbetar inom vården. Rätt praktiskt faktiskt. Och nu är det inte såå länge kvar så nu får jag hanka mig fram med de två mammajeans jag har och de vanliga tröjorna jag får på mig hehe. Det får duga. Jag LÄNGTAR MASSOR efter vanliga hederliga kläder och en mer normal kropp nu vill jag lova. Men det är en tjusning med allt hihi.

Vad roligt med tillökningen. Visst blir man lite extra varm i kroppen nu när man ser barn. Man längtar liksom ihjäl sig nästan.

Har du sett "En unge i minuten" på måndagarna? Jag vet inte om det har slutat nu för det var inget i måndags men det är verkligen ett jättebra program tycker jag.

I veckan ska jag försöka ta det lugnt, men vi har en del val fortfarande till huset. Dock börjar det mesta falla på plats nu. Elen ska snart dras. När det är gjort kanske jag kan slappna av lite mer. Vad svårt det är att föreställa sig och bestämma sig för uttag för diverse.

Hoppas du mår bra. Kram Josefin

Villa Carl Larsson sa...

Ja men man måste ju ha lite koll på vart man vill ha lamporna osv hehe. Men vi hjälps åt.. det blir nog bra när det är klart. Det är ju just det att man ska känna sig nöjd i slutändan, sen kunde man nog alltid valt eller gjort bättre.

Jo men "En unge i minuten" är bra för då vet man lite vad man har att vänta sig. Jag tycker i alla fall om programmet men det råder delade meningar om detta hehe. Vi är ju alla olika.

Jag vet inte om jag gått upp mycket, rätt lagom än så länge tror jag. Men det är klart det blir tyngre och tyngre och samlar man på sig vätska blir det nog jobbigt. Så det är väl bra om det inte blir allt för varmt nu i vår. Ungen får komma ut först sen kan det få bli varmt :)
Ingen foglossning..

Kram

Emilia sa...

Åh vad roligt :) Perfekt så er bebbe kan leka med honom sen ju!

Jag har minsann också fått lite färg, både i ansiktet o på armarna, känns skönt. Man är ju så himla blek så här års annars...

Tror inte det blir så mycket shopping i Götet, lite dåligt med slantar för tillfället ;) Blir mest att umgås!

Åh vad härligt med Grebbestad, är så underbart fint där ju!!

Blir fikan av i eftermiddag nu?
Kramisar

Emilia sa...

Så det var imorgon :) Du ser, helt borta i huvudet efter några timmar i skolan ;) Skönt att det löste sig i alla fall!

Kul med nya gardiner, får vi hoppas du hittar några =) Hur har du tänkt de ska se ut?
Kramar

MIN LYCKA ♥ sa...

Kul!!! Skoj när det är flera små kottar som föds samma år i området!