tisdag 2 november 2010

Från en vän..

"Du är en klippa Maria... Vad skulle jag gjort utan dig o din blogg!!"
Dessa rara ord värmde mitt hjärta imorse.
Några rara ord från en rar tjej. Tack!
Bilden är tagen av Madeleine Mitt hem & jag. En annan rar tjej.

5 kommentarer:

Millan sa...

Hej!
Kul att du hittade till min blogg och tack för att du även lämnade en kommentar! Första gången jag är hos dig också, du har en massa fint här på din blogg ser jag. Återkommer!
Kram Millan

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Maria, du behvöver inte be om ursäkt. Du kan alltid alltid alltid sms:a och ringa mig också. Jag har mobilen på dygnet runt serru. =)

Vad bra att det känns lite bättre idag. Man blir så otroligt utmattad och trött när man gråtit så mycket. Då är vila, lite godis och mys välbehövligt. Sen kommer det en obeskrivbar kraft och energi till kroppen, då brukar en promenad sitta fint. Då infinner sig någon styrka som man inte visste om men som finns.

Jag hoppas nu att det går bra med din farbror. Blir det för jobbigt känslomässigt när du är där, tänk bara "andas andas andas". Jag har lärt mig hitta en otrolig kraft genom att tänka på min andning.


Vet du?
Idag ringde en granne mig och frågade om vi skulle byta någon ruta på huset? nej, svarade jag.
Då var det inbrottstjuvar som tog bort hela glasrutan till mitt rum. När tjuvarna upptäckte grannen blev dom rädda och sprang. Eftersom hela fönsterrutan var borta smet en katt ut i skogen.
Men grannen fick tag på Malou, tack och lov. Jag kände mig så jävla maktlös eftersom jag jobbar inne i stan och har jätte långt hem.

Tack och lov slutade mamma tidigt och kunde åka raka vägen hem så nu har polisen varit där och en glasmästare ska komma dit.

Känns jävligt obehagligt, mitt rum också..tur att jag hade kameran med mig till jobbet och att jag ALLTID gömmer min dator.

Tur också att katterna inte hann rymma så långt..
Ja, ojoj, drama drama...

Tänker på dig!
Kramar Madde

Maddes Drömhus sa...

Vad roligt att du vill lägga till mig i din lista, klart att du får det:) Jag har lagt till dig i min blogglista. Kramis och ha en skön tisdag

Livethemmavid sa...

Ååå, sikken fin blogg du hade. Som sagt en blogg i precis min stil. Kul att du kikade in på min.
Jag kommer lätt återkomma till dig igen. Ha en fin kväll
// Kram Theresse

På Nylund sa...

Vilken fin blogg du har!

Härligt att få värmande ord, när man behöver dem som mest.

Kram Daniela